arrow icon-cart icon-email icon-facebook icon-g-plus icon-instagram No-Audio Pause icon-pin Untitled-1 icon-print icon-search icon-show-hide icon-tiktok icon-twitter Audio icon-youtube-play icon-youtube logo-mobile

Finland

Taylor Guitars Maroastraat 113 1060 LG Amsterdam, Netherlands

Maksuton Numero: 00800-23750011

Puhelin: +31 (0) 20 667 6030

EMAIL »

Taylor Guitars

Taylor kitaroiden myynti- ja muut palvelut Suomessa (Euroopan toimistot Amsterdamissa, Hollannissa). Varastosta löytyy kaikki Taylor mallit, ja huollot sekä korjaustyöt suoritetaan tehtaalla suunnitellussa Amsterdamin huoltopisteessä. Olemme täällä sinua varten, joten ota yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää tai piipahda lähimmän valtuutetun Taylor jälleenmyyjän luona.

Tuotetuki ja huolto Taylor Kitarat auttaa mielellään sinua löytämään sopivan soittimen, ja vastaa kysymyksiisi jos olet jo hankkinut Taylor kitaran. Tehtaan koulutetut asiantuntijat ovat käytettävissä kaikissa korjaus- ja palvelutarpeissa, kuten takuuhuolloissa sekä soittimen kunnossapitoon liittyvissä asioissa.

Taylor Omistajat

Rekisteröinti Taylor kitara pitää sinut yhteydessä kaiken Taylor ja varmistaa nopeimman mahdollisen palvelun, olisi kitara koskaan korjauksen tarpeessa.

Klikkaa tästä rekisteröityäksesi »

Liity Insider sisäpiiriin

Rekisteröidy Facebookiin Taylor Insider uutiskirjeen sähköpostiisi ja saat viimeisimmät uutiset ja tiedot toimitetaan suoraan postilaatikkoosi. Taylor Insider jaetaan neljästä kuuteen kertaa vuodessa, ja henkilökohtaisia tietojasi ei koskaan jaeta ilman käyttäjän lupaa.

Klikkaa tilaus »