arrow icon-cart icon-email icon-facebook icon-g-plus icon-instagram No-Audio Pause icon-pin Untitled-1 icon-print icon-search icon-show-hide icon-tiktok icon-twitter Audio icon-youtube-play icon-youtube logo-mobile

Belgium (Nederlands)

Taylor Guitars Maroastraat 113 1060 LG Amsterdam, Netherlands

Algemeen Nummer: +31 (0)20 667 6033

EMAIL »

Taylor Guitars

Taylor Guitars verzorgt de service voor België direct via ons Europese hoofdkantoor in Amsterdam. Wij hebben de complete lijn van Taylor gitaren op voorraad en in onze Amsterdamse, Taylor-designed reparatieafdeling verzorgen wij alle services en reparaties. Wij zijn er om jou te helpen, dus als je vragen hebt over Taylor gitaren, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan direct via ons kantoor in Amsterdam, of via jouw dichtstbijzijnde Taylor dealer.

Customer Service & Support

Taylor Guitars beantwoordt graag jouw vragen bij het vinden van de juiste Taylor, maar ook vragen die je nog hebt na de aanschaf. Onze experts in Amsterdam zijn persoonlijk getraind door Taylor en zijn ook beschikbaar voor alle reparaties en ondersteuning, inclusief garantiereparaties en onderhoud.

Registratie van jouw Taylor gitaar

Door jouw Taylor gitaar te registreren blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over Taylor. Bovendien krijg je gegarandeerd de snelste service als zich onverhoopt ooit een probleem voordoet met jouw gitaar.

Klik hier om jouw gitaar te registreren »

Insider worden

Meld je aan voor de Taylor Insider e-mail en ontvang het laatste nieuws en informatie over Taylor rechtstreeks in jouw mailbox. De Taylor Insider verschijnt vier tot zes keer per jaar. (jouw persoonlijke info zal nooit gedeeld worden met anderen zonder jouw uitdrukkelijke toestemming)

Klik hier om je te abonneren »